dyna1

  dyna1

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:51

  ΚΩΝ/ΝΑ - ΕΛΕΝΗ ΓΟΥΒΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Tο κατάστημα εσωρούχων πολυτελείας ΓΟΥΒΗ φροντίζει τον εσωτερικό κόσμο των γυναικών 45 χρόνια τώρα. Kλασσική αξία,με επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα της γυναίκας του σήμερα,προσφέροντας χρώμα,θηλυκότητα και άνεση σε όλα τα μεγέθη!!! Στο κατάστημα εσωρούχων πολυτελείας ΓΟΥΒΗ θα βρείτε όλο το χρόνο,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!

   

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:46

  ΣΚΟΝΔΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  Το κατάστημα μας λειτουργεί από το 1960. Κατασκευάζουμε κλειδιά όλων των τύπων. Οικιών : Aπλά- Aσφάλειας -Θωρακισμένων θυρών Αυτοκινήτου-Μηχανής : Απλά - Immobilizer και με remote control Διαθέτουμε Κυλίνδρους απλούς-ασφάλειας Κλειδαριες απλες-ασφάλειας-ηλεκτρονικές-ηλεκτροπίρους-ηλεκτρομαγνήτες Αccess control Επίσης: Λουκέτα όλων των τύπων Αλυσίδες Χρηματοκιβώτια Τηλεχειριστήρια για ρολά-γκαραζόπορτες Μηχανήματα κοπής κλειδιών-Cloning tools Αξεσουάρ κλειδιών ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑ Στάσεις μ.μ.μ. Γραμμή 7 - 8 : Κανακάρη και Φιλοποίμενος (επί της Κανακάρη) Γραμμή 1-7-8 : Γούναρη (στο ΟΤΕ) Γραμμή 2 - 3 - 6 - 7 : Kορίνθου και Βότση (επί της Κορίνθου)

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:42

  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Η εταιρεία Χρήστος Ν. Γιαννακόπουλος με την πολυετή παρουσία της στο χώρο του εμπορίου τόσο στο τομέα της χονδρικής όσο και στο τομέα της λιανικής εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση και ευχαρίστηση σας. Εισάγει και εμπορεύεται πάσης φύσεως προϊόντα για γεωργική και βιομηχανική χρήση από το 1996 με έδρα την Πάτρα. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, αφού εκπροσωπεί μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εργοστάσια διεθνώς. Η εταιρεία μας σε αντιδιαστολή με τα περισσότερα καταστήματα παρέχει ανταλλακτικά και SERVICE από εξειδικευμένους και έμπειρους εργαζόμενους. Τέλος, όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση.

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:36

  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ

  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ • Χονδρική & λιανική πώληση Το κατάστημά μας λειτουργεί από το 1962 και δραστηριοποιείται στον τομέα της μαζικής εστίασης προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, αναλώσιμων και ανταλλακτικών. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και τις συσκευές για τον πλήρη εξοπλισμό της επιχείρησής σας και αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την τοποθέτηση τους. • Service Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επισκευή όλων των επαγγελματικών συσκευών.

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:32

  ΞΥΓΚΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

  Για περισσότερο από 15 χρονιά η επιχείρηση "Φωτεινή Γάμος - Βάπτιση " βοηθά κάθε νύφη ξεχωριστά με τις εξειδικευμενες γνώσης της κ.Φωτεινής Ξυγκακη- Μπελλα προσφέροντας τους μοναδικές δημιουργίες νυφικών από τούς μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης ,ολοκληρωμενες προτάσεις για το στολισμό ,χειροποίητες μπομπονιέρες ,λαμπάδες,στεφανα και οτι χρειαζεται για την μοναδική αυτή της μέρα. Επίσης προσφέρει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες για μια ξεχωριστή βάπτιση.

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:29

  ΣKΑΡΠΕΤΑ

  Το Il sogno (ονειρο) ιδρύθηκε στις 13/04/2009 στην Πάτρα.Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Ρήγα Φεραίου 44. Τα προιόντα μας είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι κάνοντας έτσι το καθένα ξεχωριστό. Μέσα από το site μας μπορείτε να παραγγείλετε για λιανική και χονδρική πώληση καθώς να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας και να υλοποιήσουμε τις δικές σας ιδέες. Επίσης μπορείτε να επισκευτείτε το κατάστημα μας για να δείτε από κοντά τις υπόλοιπες δημιουργίες μας (ειδη γάμου-βάφτισης,διακοσμητικά είδη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους). Περιμένουμε να σας συναντήσουμε από κοντά...

  Το κατάστημα "Hobby" ξεκίνησε την πορεία του το 1978 από την Αλίκη Διονυσοπούλου-Κυριαζή ως ένα από τα πρώτα καταστήματα ειδών χειροτεχνίας και χόμπυ στην πόλη της Πάτρας. Αποτελεί συνέχεια μιας μακροχρόνιας οικογενειακής εμπορικής διαδρομής, που ξεκινάει πριν από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, από τον Βασίλειο Διονυσόπουλο. Το "Hobby" φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη, χάντρες, υλικά χειροποίητου κοσμήματος, χειροποίητα κομπολόγια, μάσκες, καλούπια, πηλούς, εργαλεία διαφόρων χειροτεχνιών, είδη ζωγραφικής, υλικά decoupage, υγρό γυαλί κ.α. Δε λείπουν οι τακτικές διοργανώσεις ειδικών σεμιναρίων χειροτεχνίας και το τμήμα επιδιόρθωσης και ανακατασκευής κοσμημάτων, κομπολογιών και λοιπών χειροτεχνιών. Το κατάστημα "Hobby" βρίσκεται στην οδό Παπαρηγοπούλου 6 & Ρήγα Φεραίου, παραπλεύρως του κεντρικού πεζόδρομου της Πάτρας.

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:21

  ΚΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΙ Το ξεκίνημα της λουκουμοποιίας Κούλου, πραγματοποιείται το 1947 . Η επιχείρηση «Κούλος Λ. Βασίλειος» συνιστά μία σύγχρονη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Για την οικογένεια του Βασίλη και της Γιούλης Κούλου, σήμερα, η εξέλιξη της βιομηχανίας μοιάζει μ' ένα καθημερινό στοίχημα. «Στοίχημα παράδοσης, ποιότητας και επιμονής σε μια αγορά που έχει τις δικές της προκλήσεις και την οποία καλούμαστε ν' αντιμετωπίζουμε με συνέπεια»

  Δευτέρα, 24 October 2016 10:18

  ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ο Καραμελόκοσμος δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο 1994, παρουσιάζοντας το πρώτο εξειδικευμένο καραμελάδικο στη Νοτιοδυτική Ελλάδα.
  Λίγο αργότερα δημιουργήθηκε το Bon-Bon Bar του καραμελόκοσμου που περιοδεύει σε πολλές εκθέσεις κύρους ανά την Ελλάδα, φέροντας κάθε άνθρωπο ξεχωριστά στο γλυκό κόσμο των ζαχαροειδών και σοκολατοειδών προϊόντων.
  Με το πέρασμα του χρόνου ο Καραμελόκοσμος άνοιξε τα φτερά του στο χώρο της χονδρικής διάθεσης ζαχαρωδών και σοκολατεοιδών προϊόντων υψηλής ποιότητας, φτάνοντας να εξυπηρετεί σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη τη χώρα.
  Ο Καραμελόκοσμος, έχοντας την ευχέρεια να αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο αριθμό οίκων του εξωτερικού, είναι έτοιμος να προσφέρει οποιοδήποτε είδος ζαχαροειδών προϊόντων και γλειφιτζουριών εξαιρετικής ποιότητος!
  Παράλληλα έχοντας ως σκοπό την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης είναι σε θέση να προσφέρει μια τεράστια γκάμα κάθε τύπου ειδών υποστήριξης λιανικής πώλησης, από θήκες plexi-glass, μέχρι πλαστικές σακούλες, κορδέλες, χάρτινες σακούλες και κουτιά κάθε είδους.
  Επιπλέον παρέχει την εγγύηση ποιότητας για όλα τα είδη, προερχόμενη από τη δοκιμασία κάθε είδους πρώτα στο ίδιο του το κατάστημα και στο Bon-Bon Bar. Είναι σε θέση να ετοιμάσει και να αποστείλει τα εμπορεύματα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

  *ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΤΟ 8 ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ 3
  Δευτέρα, 24 October 2016 10:15

  ΧΑΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η ποτοποιία “ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ” είναι 100% ελληνική εταιρεία και μία από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές της περιοχής των Πατρών. Παράγει Τεντούρα, Μαστίχα , Ούζο Μπράντυ, Τσίπουρο και πλήθος Λικέρ(Θυμάρι, Δύοσμος, Πιπερόριζα, Φασκόμηλο, Περγαμόντο κλπ..) όλα από 100% φυσικά εκχυλίσματα και αποστάγματα κατασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο. Ο συνεχής έλεγχος τόσο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται όσο και σε όλες τις διεργασίες παραγωγής, αποθήκευσης, εμφιάλωσης και ποιοτικής ανάλυσης των αλκοολούχων ποτών που παράγουμε, μας έχει δώσει την πιστοποίηση ΕΝ ISO 22000.

  Σελίδα 1 από 7